Ik ben geboren in Polen. Ik verhuisde naar België toen ik 10 jaar was. Tijdens mijn secundaire opleiding heb ik Multimedia gestudeerd in VTI Brugge. Daarna heb ik gekozen om Media and Communications Technology (MCT) te studeren aan Howest. Naast mijn studies ben ik ook geïnteresseerd in fotografie.

Doordat ik in Polen 10 jaar leefde kan ik toch vloeiend in het Pools praten. Nederlands heb ik geleerd in de lagere school. De eerste 2 jaar in het middelbaar heb ik een ASO-richting ‘moderne wetenschappen’ gevolgd. Daarna heb ik gekozen om te overschakkelen naar grafische media en later multimedia. Ik heb gekozen voor MCT omdat ik iets meer wou doen dan het design van een product. Ik wou eigenlijk iets laten ‘werken’ in de plaats van het gewoon grafisch ontwerpen.

Ik ben ook een amateur fotograaf, ik trek meestal foto’s op feesten bij mijn familie. Maar eigenlijk werk ik liever met natuur of architectuur Ik hou er van te reizen naar andere landen en daar foto’s trekken van dingen die ik bijzonder vind.

Sterktes

Volgens de Myers–Briggs Type Indicator ben ik een INTJ-type wat volgens mij echt goed bij mij past.

  • Hoge zelfvertrouwen
  • Zelfstandig en besslisend
  • Open minded
  • ‘Quick, Imaginative and Strategic Mind’
  • ‘Jacks-of-all-Trades’